Select Page

Technorati Favorite button en coComment Technorati claim

Ik heb in de zijbalk een button toegevoegd waarmee je simpel mijn blog als favorite in Technorati kunt toevoegen. Je mag nu ook hier klikken hoor: Add to Technorati Favorites
Daarnaast heb ik mijn reacties op andere weblogs ook geclaimed bij Technorati. coComment geeft de mogelijkheid tot het claimen van coComments (jawel ze zijn weer in de lucht). Net zoiets dus als je Twitterstream claimen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

4 Comments

 1. Marc

  Je schreef al eerder over de coComments-problemen. Inderdaad lijkt het weer even stabiel, maar ik merk toch vaak dat bij het laden van een blog er in de statusbalk van mijn browser nog tientallen seconden wordt gewacht op coComments. Met andere woorden, er zijn m.i. al wat langer problemen. Altijd weer een lastige keuze, hoe afhankelijk maak je je weblog van derden wat linken en tooling betreft, met het risico dat dit ten koste gaat van je performance.

  Antwoord
 2. Erno Hannink

  Ja, ik merk dat ook vergelijkbare probleempjes met ZoomClouds en Zookoda.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Tja, eens. Maar als we alles verwijderen van onze blogs, feedreaders, opml workstations etc etc wat soms niet of niet goed werkt ben ik bang dat we weinig meer over houden.
  Maar het blijft inderdaad een lastige keus.
  Grappig trouwens dat jullie deze reacties hier plaatsen en niet bij mijn posting over het cocomment probleem….
  Bedankt voor jullie reacties.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This