Select Page

Statistieken maart 2007

Goed om weer even de zaken op een rijtje te zetten. Maart heeft veel nieuwe lezers opgeleverd en veel nieuwe abonnees. We zitten weer duidelijk in de lift. Dat komt natuurlijk door mijn diverse praatjes bij plaatjes, Microsoft Vista en Sony Vaio en de CeBIT.

Feedabonnees
Als ik vandaag (3 april) naar het aantal feedabonnees kijk, dan zie ik het respectabele aantal van 674 abonnees! Op 3 maart waren dat er nog 562. Dus ruim 120 abonnees erbij.

Bezoekers, pagina’s en hits
Ook voor wat betreft het aantal bezoekers en pagehits e.d. was maart een topmaand. De beste maand tot nu toe met bijna 19000 unieke bezoekers (bijna 13000 in februari), bijna 36000 totaal aantal bezoekers (25000 in februari), ruim 100000 pagina’s (65000 in februari) en ruim 62000 hits (zonder rommel) (ruim 34000 in februari).

Data
Er werd ruim 17 gigabyte aan data versleept (bijna 11 gb in februari).

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Fred Zelders

  Hans,
  Gefeliciteerd met de groei van je bezoek!
  Dat stimuleert natuurlijk enorm!
  Maar … Let even op!
  Je mag zo tegen de 20 abonnees van het totaal af halen. Lees mijn post van zojuist:Die zijn allemaal van mij 🙂

  Antwoord
 2. Fred Zelders

  Eh … tja … Als je mij kan vertellen hoe ik dit kan voorkomen hou ik me aanbevolen …

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Nee ik zou het niet weten.
  De groei zit bij mij vooral in Netvibes (van 167 3 maart naar 190 3 april) en google feedfetcher (van 89 naar 101)

  Antwoord
 4. Kaj Rietberg

  Hoi Hans,
  gefeliciteerd. Ik hoop in de toekomst ook zulke cijfers te behalen. Maar nu moet ik genoegen nemen met op dit moment 10 feedreaders en gisteren 70 unieke hits en 418 hits. In ieder geval volgens mijn shortstat van mijn weblog software. Dat vind ik al mooie aantallen.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This