Select Page

Skype interview voor de EduKast

Afgelopen dinsdagavond had ik een Skype interview voor de Edukast podcast van Pierre Gorissen. Hij schreef er ook al over. Met behulp van Powergramo (de profesionele versie) kon hij dat opnemen. Het voordeel van die betaalde versie (overigens maar $24,95) is dat je 2 sporen hebt, voor uitgaande en binnenkomende audio. Dat is natuurlijk handig om later te kunnen editen. Er zijn overigens nog meer verschillen tussen de gratis en betaalde versie.
Pierre heeft al eens een posting gemaakt waarin hij uitlegt middels een screencast hoe de applicatie werkt.
Gelukkig ging het deze keer goed liet Pierre me na afloop van het gesprek weten. We hadden een interessant gesprek van ongeveer een half uur over mijn werk bij Tulip, over onze bloggersactie en natuurlijk de CeBIT zelf. Ik ben benieuwd hoe het er allemaal op staat. Dit weekend komt de Edukast online!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This