Pay attention: wow wat een mooie video!

Pay attention: wow wat een mooie video!

Via Fred’s posting: iPod + Podcast = Anytime Learning kwam ik op deze video. Wat mooi. In al zijn eenvoud maar met een o zo krachtige boodschap! Dit staat als omschrijving bij de video:

Since most of today’s students can appropriately be labeled as “Digital Learners”, why do so many teachers refuse to enter the digital age with their teaching practices?
This presentation was created in an effort to motivate teachers to more effectively use technology in their teaching. 
 

De video in YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Mark Nijssen

  Te gekke video! Dit is precies waar het nog te vaak aan schort. We vinden allerlei geweldige tools uit om te doen wat de makers ervan vinden dat we moeten doen. Maar verder dan Podcasts luisteren op je iPod, kom je vaak niet. Waarom denken we niet buiten onze traditionele kaders? Waarom recombineren we niet alles wat we om ons heen zien in nieuwe dingen?
  Volgens mij een way of life, die nog te weinig in onze cultuur ingebakken zit. Onze hersens willen nog lang niet altijd mee in de ‘het kan ook anders’-mentaliteit. En dat is jammer.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @mark: tja, dit soort denken is helaas nog steeds geen mainstream, maar onderstroom. De ‘gevestigde orde’ heeft nog steeds de macht, terwijl de mens steeds meer centraal komt te staan. We zullen het dus ZELF moeten doen. Van binnenuit. Dus niet van buitenaf roepen dat het anders moet en kan, maar van binnen de bestaande kaders/instellingen/bedrijven. Evangelisten die roepen dat het anders kan/moet zijn er genoeg, maar nu de doeners nog.
  Gelukkig mag ik regelmatig meedoen met dit soort nieuwe activiteiten. Kijk maar eens naar mijn postings over het Orion College, waar ik een aantal gastcolleges en studium generale heb mogen geven en waar de leerlingen daadwerkelijke met de nieuwe media zoals blogs, video, feedreaders etc. aan de slag zijn gegaan.
  Maar ik ben het met je eens dat je het nog te weinig tegen komt. Stug doorgaan dus.
  Heb jij zelf ook wat van die voorbeelden waarin je de ‘het kan ook anders’-mentaliteit hebt toegepast of gaat toepassen? Lijkt me interessant om dat eens te horen.

  Antwoord
 3. Dennis vcan Santen

  Vorm: prachtig
  Inhoud: ijzersterk
  We wisten allang dat we als zender de taal moeten spreken van de ontvanger om onze boodschap aan te laten komen… We wisten alleen nog niet dat we hun media moeten gebruiken.
  Wanneer je een LP op een CD-speler gaat afspelen, komt alle pracht nooit bij de ontvanger aan.
  Toen op LP, nu als cover in de top-40 op CD:
  – Pink Floyd, Another Brick In The Wall
  – 10cc, Take a look at my girlfriend
  Het goede nieuws is: Als wij het niet doen, kunnen ze het zelf…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This