Masterclass: Web 2.0: de nieuwste marketingtoepassingen (met actie)

Hans on Experience Actie: 100 euro korting! Vul code in: hanson100

Actie
9 Mei a.s. is de Masterclass Web 2.0: de nieuwste marketingtoepassingen. Ik ga daar naar toe en zal daar misschien later verslag van doen. Voor lezers van dit weblog is er een speciale actie. Je krijgt nl. 100 euro korting op de toegangsprijs als je bij aanmelden bij couponcode de code: hanson100 invult!

Web 2.0: relevant onderwerp voor marketeers?


Web 2.0 is voor marketeers een bijzonder relevant onderwerp vanwege de potentie die nieuwe tools zoals streaming media, podcasts, wikis, webdiensten, webapplicaties, en dergelijke hebben. Het gaat immers om nieuwe manieren om mensen te ontmoeten, contacten te onderhouden, van nieuws op de hoogte te blijven, markten te ontginnen en marketingdoelstellingen te bereiken. Anders gezegd: faciliteiten die kunnen bijdragen aan de verbetering van efficiency, effectiviteit en klantgerichtheid. Maar ook de keerzijde zal aan bod komen. Is Web 2.0 een hype of realiteit?

Het programma
Het programma is in ieder geval interessant genoeg. Maar ik ben benieuwd of ik nog wat nieuws hoor. Vaak blijven dit soort events ‘hangen’ in holle kreten die we al vaker gehoord hebben.

  • Marketing 2.0: trends & ontwikkelingen door Tim Wolf, Emakina
  • Presentatie Join2Grow door Catherine Ossemerct, Fortis Belgie  en John Deprez, CTO Emakina
  • Parallelsessies (2 rondes van elk 35 minuten):
  • – Web 2.0 in de praktijk: Wakoopa
    – Achmea’s oppepper: Wat 28.488 (and counting) vrienden voor een merk kunnen doen
    – De consument als medewerker
  • Keynote: The wisdom of the crowds door Sander Dullaart, Favela Fabric

Een uitgebreid programma vind je op de website van MediaPlaza.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This