Select Page

MapMyName: hoeveel internetters krijgen we op de kaart?

MapMyName: hoeveel internetters krijgen we op de kaart?

MapMyName Doe je mee? Binnen 19 dagen alle internetters op de kaart. Onmogelijk? Volgens 2 Portugese studenten niet. Kijk hieronder maar eens naar de video. Want als iedereen 3 mensen aanbrengt dan is dat theoretisch in 19 dagen gepiept. Ze zitten nu ruim boven de 3700 na 5 dagen!
Doe mee. En gebruik deze link.
Leuk trouwens om zo nieuwe mensen bij je in de buurt te ‘ontmoeten’.

Update: Onder verder lezen knop staat trouwens nog een aardige video.How Many People Use The Internet?Watch a funny movie here

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Erno Mijland

  Grappig, ik zie nu dat we nauwelijks 15 kilometer bij elkaar vandaan wonen…

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Erno, sta je al op de kaart? Dan kan ik je ook vinden 😉
  Waar woon jij dan?

  Antwoord
 3. Huub Koch

  Leuk initiatief Hans! Meteen aangemeld en over gelogd!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This