Select Page

Foto’s van bezoek aan Omroep Brabant

Afgelopen woensdag was ik te gast bij Omroep Brabant op uitnodiging van Tim Zunneberg, chef Nieuwe Media. We zijn met elkaar in contact gekomen via het webloggen. Ja Tim blogt ook. En dat doet hij al sinds 2002!  Ik las dat hij ook Nederlands heeft gestudeerd net als ik. Kortom: aanknopingspunten genoeg voor een gesprek.
Goh, wat was het heerlijk om bij een Brabants ‘bedrijf’ binnen te komen. Heerlijk! Je voelt je gelijk thuis. Fijne sfeer, het lekkere brabantse accent, gemoedelijkheid en blijheid.
We hadden een gesprek incl. rondleiding van meer dan 2 uur. Het ging natuurlijk vooral over de nieuwe media, webloggen, user generated content en de transformatie van een omroep. Daarnaast kreeg ik een rondleiding langs alle studio’s en redacties! Man dat was interessant. Om de studio eens te zien waar het Nieuws vandaan komt en Bureau Brabant. En paar mensen te zien die je anders op tv ziet. Hartstikke interessant! En weet je, ik mocht het allemaal filmen. Die video komt natuurlijk ook online, zodat je me ziet rommelen met de autocue 😉
Maar nu eerst hier de foto’s die ik nam toen ik iets te vroeg aankwam.
@Tim: en dè gu bedankt bent dè witte 😉


Naar de fotoset in Flickr
.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Pieter van Gils

  Ik merk ook altijd het verschil als ik bij een Brabants bedrijf ben of een Brabander spreek in de randstad. Op een of andere manier is er dan toch een speciale band 🙂

  Antwoord
 2. Tony

  @Hans, ik ben ook enkele keren bij Omroep Brabant langsgeweest en heb met Tim samengewerkt en moet echt zeggen dat het een erg enthousiaste vent is die hard werkt om nieuwe media verder te introduceren binnen Omroep Brabant.
  Dus deel je mening over Omroep Brabant!

  Antwoord
 3. Hans on Experience

  Videoblog: bezoek aan Omroep Brabant

  Hieronder de QuickTime en Windows Media versie van de video van mijn bezoek aan Omroep Brabant. Klik op het plaatje of de link om de video te starten. De video’s zijn identiek, maar voor de ene heb je dus QuickTime nodig en de andere Windows Media Play…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This