Select Page

EasyBook tablet pc of PaceBlade on ultramobilelife.com

EasyBook tablet pc of PaceBlade on ultramobilelife.com

Bjorn has posted an excellent review on ultramobilelife.com in video. You can see the whole tablet pc with all the component and functionality. I think I am going to post a kind of video of my tablet pc: the PaceBook, later on this week.

The video in YouTube.
 

He also posted my video of the use the EasyBook at Le Mans Autoschade and suggested if I could make an enlgish version. Ha that’s a good idea. Rene and I discussed that last week. So I will produce a new one with the titles added when Jack is talking dutch. The video in dutch can be found in this posting.
Bjorn thanks for posting the videos!
(disclosure: I am employee at Tulip Computers and PaceBlade is a subsidiary of Tulip Computers. The talbet pc is their core business.)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This