Select Page

Windows Mediaplayer Plugin in Windows Vista: nee, nog net geen oplossing

Hum, ik dacht dat ik het had gevonden. Ik had nl. een probleem met Windows Media files in Firefox onder Vista. Vista heeft nl. kennelijk geen plugin meegeleverd. Dus snel even getest door een tab te openen in Firefox en about:plugins in het browservak te typen. Inderdaad geen Windows Media dlls. Wel die heb ik toen even gedownload van deze site en in de Firefox plugin directory gezet. Toen deed de wmv file op een website het wel, echter klopt de afmeting van de video nog niet met het venster waar het in draait. Iemand een idee?
Overigens start mediaplayer wel keurig op als ik daarna op die video klik en draait hij dus in een groot scherm.
Ik heb de test hierboven gedaan met mijn eigen posting met videos. Als iemand een oplossing heeft hou ik me aanbevolen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Marce

  Hans,
  Ik had dit probleem zelf ook. Dus op mijn zoektocht naar de oplossing kwam ik jouw site tegen. Hier is de oplossing te vinden: link

  Antwoord
 2. Geert

  Ah eindelijk de oplossing gevonden, bijzonder bedankt Marce voor de link!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This