Twitter badges

Ik heb de badges even onder de ‘verder lezen’- knop gezet. Het lijkt erop of die badges wat rare dingen veroorzaken.


Mijn Twitterstream

De Twitterstream van 34 mensen die ik volg:Twitter Party Badge


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

18 Comments

 1. Joris

  Hans, gaat het wel allemaal goed met jouw twitter? Ik zie in jouw twitters namelijk reacties voorbij komen die op mijn weblog zijn geplaatst door andere personen 😉

  Antwoord
 2. Hans

  Huh? Ik zie die zelf niets. Ik heb ook niks speciaal aangemaakt of zo?
  Hoe zou dat komen?

  Antwoord
 3. Hans

  Ah zou kunnen komen omdat ik cocommentfeed toegevoegd heb via twitterfeed.com

  Antwoord
 4. Bakkel

  Ja Hans, je bent populair. Ik ga trouwens wel eens kijken naar twitterfeed, die kon ik nog niet!

  Antwoord
 5. Willem

  Hallo Hans,
  Ook ik vraag me af wat je precies gedaan hebt, want ik krijg veel twittermeldingen van je met een tiny url die gewoon naar jouw twitterpagina verwijst in plaats van naar wat anders. Volgens mij is die twitterfeed niet helemaal kosher of zo…
  Het lijkt ook alsof het automatisch gaat, want je reageert niet op mijn meldingen hierover…

  Antwoord
 6. Hans Mestrum

  Excuses, want dat was natuurlijk helemaaaaal niet mijn bedoeling. Ik heb slechts enkele van mijn feeds toegevoegd via Twitterfeed.com. Misschien dat die iets raars doet. Ik heb die nu verwijderd. Eens kijken of dat helpt.
  @bakkel: dus misschien maar even niet doen dus 😉

  Antwoord
 7. Tom van Brunschot

  Hans waar haal ik zo’n mooie twitterstream (bij jou oranje) vandaan? Zag deze ook al in paars bij André le Fevre en zou graag een groene aan mijn sidebar toevoegen.

  Antwoord
 8. Tom van Brunschot

  Je twitterstream van ’34 mensen die ik volg’ blijft trouwens leeg (groen) op mijn beeldscherm..

  Antwoord
 9. Hans

  @tom, die badges haal ik bij Twitter zelf onder tab: badges. Je kopieert dan de code en plakt die in je blog.
  Dat je stream leeg blijft heeft denk ik te maken met instellingen in je browser….Ik zie hem wel.

  Antwoord
 10. Tom van Brunschot

  Gelukt! Even TypePad Help doorgespeurd om een item aan de sidebar toegevoegd te krijgen.

  Antwoord
 11. Bakkel

  @Willem & Hans: Ik denk dat het in de opmaak van één van de feeds zit (ik ga ervan uit dat je er meerdere in had zitten!). Mijn blogfeed zit er nu een dag in en geeft vooralsnog geen problemen.

  Antwoord
 12. Hans

  @bakkel: ja volgens willem zat het in de flickr feed en ik denk wellicht ook in jaiku feed, want daarin zit ook weer de twitter feed. loopie loop dus.

  Antwoord
 13. Tibor

  Er is nog iets vreemds met de feed van dit blog: wanneer ik ‘m in Google Reader bekijk wordt mijn Twitter wachtwoord gevraagd middels een pop-up scherm. Waarschijnlijk door die Twitter stream, die dus in de reader niet wordt weergegeven.
  Ik heb overigens geen Twitter account, en hoef die voorlopig ook nog niet.

  Antwoord
 14. Tibor

  PS: ook blijft deze pagina maar “Bezig met het laden van twitter.com…” in de statusbalk aangeven (nu al > 10 minuten).
  En dat allemaal om te zien dat jij 10 uur geleden PSV-Liverpool ging kijken 😉

  Antwoord
 15. Hans Mestrum

  @Tibor, bedankt voor het seintje! Bij mij laadt de pagina ook niet snel in, maar ik zie de melding van cocomment die niet goed doorkomt. En volgens mij is die site ook uit de lucht.
  Ik ga vandaag eens kijken of ik hier iets aan kan doen.

  Antwoord
 16. Hans on Experience

  Twitter badges causing strange behaviour in Google Reader

  Last evening I received a message from Tibor (in dutch) which stated that my feed has a strange behaviour in Google Reader: you have to fill in a Twitter API username and password. Apparently this is from the Twitter badges I showed in a previous …

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This