Select Page

Sony alpha 100sony alpha 1000004, originally uploaded by Hans on Experience.

Eerder vroeg ik jullie al wat ik zou moeten aanschaffen als nieuwe camera.
Een hele mooie review vond ik in de reactie van Fred: Sony Alpha DSLR-A100 Review.
Ik heb hem al een paar weken, maar heb nog geen kans gezien er over te bloggen. Zie hier meer foto’s.
Ik maakte er deze serie mee.
Hij voelt lekker aan. Heb ook al een boekie aangeschaft om me weer te verdiepen in al die instellingen. Vroeger wist ik dat allemaal met mijn analoge spiegelreflexcamera (een Ricoh). Maar ik moet het weer allemaal op halen. Leuk!
Hij gaat zeker mee naar de CeBIT. Eens kijken wat ik er daar mee kan.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Joris

    Lijkt me een zeer goede keus Hans. Mocht je een keer willen gaan fotograferen in de Campina (of ergens anders in de buurt van Oisterwijk/Boxtel), dan laat het maar weten. Dan ga ik met je mee 🙂

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This