Select Page

Pierre Gorissen op de CeBIT

Vandaag, dinsdag 20 maart, Pierre Gorissen van Ict & Onderwijsblog op de stand. Zeer geinteresseerd en met verstand van zaken laat Pierre zich rondleiden. Natuurlijk werd hij eerst ontvangen door Rene Vlak van PaceBlade. Daarna voelde hij de diverse tablets eens stevig aan de tand. Hij wilde ze allemaal eens vastgehouden hebben en uitgeprobeerd. Vooral de combinatie digitizer en touch mogelijkheid vond hij prachtig.

 

 

cebit 2007 039

Daarna kreeg Pierre een rondleiding langs de producten van Conceptronic, waar hij zich alles liet vertellen over de storage oplossingen en connectivity producten.
Je kon duidelijk merken dat Pierre weet waar hij over praat. Met vakkundige vragen kwam hij meer te weten over de techniek achter het een en ander en waarom voor bepaalde functionaliteit is gekozen. En zo te merken voelde Pierre zich in een grote speeltuin smile_regular

Trouwens de avond hiervoor hadden we al een zeer geanimeerd gesprek over techniek, web 2.0, webloggen en alles wat daar mee samenhangt. Heerlijk om zo van gedachten te wisselen. En natuurlijk heb ik hem toen ook al het nodige van ons verteld.
Bij de uitleg van Tulip ego was Pierre wel geinteresseerd, maar zei hij toch eerlijk dat hij meer voor functionaliteit gaat dan voor design. Zo zie je maar, hoe smaken kunnen verschillen. Ik vond de ego die daar stond met dat zwarte toetsenbord geweldig.
Ik heb ook een video geschoten van de rondleiding met Pierre. Ik zal die proberen vandaag online te krijgen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Erik van Roekel

  Vier bloggers de afgelopen dagen over de Tulip-vloer met de nodige exposure. En Miel van Opstal als toetje bij o.a. de Commodore stand er ook nog eens bij 😉
  Laat je binnenkort in een posting eens weten hoe Tulip terugkijkt op het uitnodigen van de bloggers? Ben wel benieuwd om ook jullie ervaring te horen van deze PaceBlade-aktie.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Hoi Erik, we gaan dit zeker evalueren. Rene had het daar voordat ik vertrok al over. Zijn eerste reactie was in ieder geval heel positief. En als ik even kort terug kijk vond ik het ook een bijzonder positieve ervaring.
  Maar zoals gezegd we komen daar nog uitgebreid op terug.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This