Pierre Gorissen op de CeBIT

Vandaag, dinsdag 20 maart, Pierre Gorissen van Ict & Onderwijsblog op de stand. Zeer geinteresseerd en met verstand van zaken laat Pierre zich rondleiden. Natuurlijk werd hij eerst ontvangen door Rene Vlak van PaceBlade. Daarna voelde hij de diverse tablets eens stevig aan de tand. Hij wilde ze allemaal eens vastgehouden hebben en uitgeprobeerd. Vooral de combinatie digitizer en touch mogelijkheid vond hij prachtig.

 

 

cebit 2007 039

Daarna kreeg Pierre een rondleiding langs de producten van Conceptronic, waar hij zich alles liet vertellen over de storage oplossingen en connectivity producten.
Je kon duidelijk merken dat Pierre weet waar hij over praat. Met vakkundige vragen kwam hij meer te weten over de techniek achter het een en ander en waarom voor bepaalde functionaliteit is gekozen. En zo te merken voelde Pierre zich in een grote speeltuin smile_regular

Trouwens de avond hiervoor hadden we al een zeer geanimeerd gesprek over techniek, web 2.0, webloggen en alles wat daar mee samenhangt. Heerlijk om zo van gedachten te wisselen. En natuurlijk heb ik hem toen ook al het nodige van ons verteld.
Bij de uitleg van Tulip ego was Pierre wel geinteresseerd, maar zei hij toch eerlijk dat hij meer voor functionaliteit gaat dan voor design. Zo zie je maar, hoe smaken kunnen verschillen. Ik vond de ego die daar stond met dat zwarte toetsenbord geweldig.
Ik heb ook een video geschoten van de rondleiding met Pierre. Ik zal die proberen vandaag online te krijgen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Erik van Roekel

  Vier bloggers de afgelopen dagen over de Tulip-vloer met de nodige exposure. En Miel van Opstal als toetje bij o.a. de Commodore stand er ook nog eens bij 😉
  Laat je binnenkort in een posting eens weten hoe Tulip terugkijkt op het uitnodigen van de bloggers? Ben wel benieuwd om ook jullie ervaring te horen van deze PaceBlade-aktie.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Hoi Erik, we gaan dit zeker evalueren. Rene had het daar voordat ik vertrok al over. Zijn eerste reactie was in ieder geval heel positief. En als ik even kort terug kijk vond ik het ook een bijzonder positieve ervaring.
  Maar zoals gezegd we komen daar nog uitgebreid op terug.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This