Select Page

Leerlingvolgsysteem: wil je even meedenken?

Orion College is op zoek naar een leerlingvolgsysteem. Maar dan een dat geen draak van een pakket is waar je ontzettend veel toeters en bellen bij krijgt, veel te veel kan en je een vermogen kost. Nee, gewoon simpel, gratis of goedkoop en aansluitend bij hun visie/filosofie.
Misschien heb jij ervaringen met een leerlingvolgsysteem? Nou, laat het me weten via de reactie hieronder of via de email (zie mijn contactpagina voor het emailadres). De mensen van het Orion College lezen deze weblog mee, dus je helpt hen er mee vooruit.
Als je de weblog van het Orion College bekijkt dan krijg je een heel goed beeld van wat ze doen. Of je kunt natuurlijk hun schoolgids eens doornemen.
Laat eens wat van je horen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Joost

    Hoi Hans,
    Met een leraar geschiedenis heb ik het laatst gehad over de moeilijkheid dat veel leerlingen hun werkstukken rechtstreeks van internet kopieren, zonder dat de leraar dit kan controleren. In de discussie die volgde bracht ik hem op het idee om leerlingen tijdens het maken van de werkstukken te laten bloggen: ten behoeve van zelfreflectie, om ervaringen te delen met anderen, om juist de dingen die ze op internet vinden te gebruiken, en om aan het eind van de rit de blog te kunnen vergelijken met het werkstuk. Als die laatste twee veel van elkaar afwijken, dan klopt er iets niet! Ik heb hem aangeboden hier in te begeleiden, maar hij is er nog niet toe gekomen, dus die ervaring kan ik je nog niet mededelen (wellicht later).
    Niet helemaal wat je zoekt misschien, maar mogelijk in het verlengde van je leerling-volgsysteem.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This