Select Page

Gebruik jij eKudos? Mooi, dat kun je hier vanaf nu gebruiken!

Ik zag het bij frankwatching en al eerder bij marketingfacts: eKudos. Met eKudos kun je pagina’s bookmarken. Handig dus. Vind ik. En daarom voeg ik die toe aan mijn rijtje bookmarking tooltjes onder elk bericht. Ik heb de versie gebruikt waarmee je ook kunt zien hoe vaak hij gebookmarked is. Doe me een lol en druk eens een paar keer op die eKudos-knop. Natuurlijk alleen maar doen als je het artikel ook de moeite waard vindt smile_wink
Eens kijken of er gebruik van gemaakt gaat worden.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Willem

    allemensen wat een rij icoontjes wordt dat onderhand Hans. Ben je niet bang voor een kerstboom effect? Zo niet, dan mis ik yurls.net nog (ook van Nederlandse bodem)

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This