Eerste posting vanaf de CeBIT

Ik zit nu op de bovenverdieping van onze stand. En heb nu even de gelegenheid om te bloggen. Zometeen zal ik ook de eerste foto’s uploaden. De reis gisteren is prima verlopen. Ongeveer 4 uur onderweg geweest. Daarna met Erik van Roekel van Marketingfacts.nl lekker wezen eten midden in Hannover tegenover de Staatsopera. Mooie menukaart en aardige bediening. Natuurlijk hebben gesproken over bloggen en over Tulip en haar bedrijven. Erik was er net een paar dagen eerder nl. achter gekomen dat Conceptronic een merk is van Tulip 😉 Hij en zijn collega ware op zoek naar een storage oplossing en kwamen toen Conceptronics tegen. De college van Erik viel direct voor het design van de Conceptronic producten.

Vanochtend hebben we uitleg gekregen van Rene Vlak, directeur van PaceBlade. Hij vertelde vol enthousiasme en trots waar PaceBlade mee bezig is. Heel interessant om te horen dat piloten met de tablet pc van PaceBlade werken in hun paperless cockpit. Daarnaast vertelde hij dat momenteel een aantal mensen van de duitse spoorwegen met een easybook rondlopen waarmee ze mensen van informatie kunnen voorzien over reistijden etc.
Erik was echt geinteresseerd en ook de rondleiding van Kjeld Beijer langs de Conceptronic producten was aan hem wel besteed.
Ik moet zeggen de stand is heel bijzonder. Open, licht, hip en een juweeltje vergeleken bij de recht-toe-rechtaan stands die ik hier om mee zie.
Er is veel belangstelling voor PaceBlade en Conceptronic merk ik. Dat komt mede door de opstelling van de tablet pc’s. Mensen mogen ze aanraken, er mee spelen. Ze staan nl. opgesteld langs het gangpad en bij de loungebanken. Mooi!
Zo nu even naar de Commodore stand want daar staan spectaculaire dingen te gebeuren.
Foto’s staan in mijn map CeBIT 2007.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This