Damn: ziek thuis gekomen – coverage van bloggers

Ben net ontwaakt. Het leek wel een coma. Ik kwam gisteravond rond 19.00 uur thuis na een prima verlopen reis, bibberend en overal pijn. Na de koortstermometer op de bekende plaats gebruikt te hebben bleek ik 40 graden koorts te hebben 🙁
Damn, net nu ik nog een hoop wou bloggen en vandaag om 11 uur met Pierre Gorissen een Skype-interview zou doen voor zijn edukast podcast over de CeBIT. Mijn vrouw heeft dat wijselijk maar even gecancelled (sorry Pierry).
Maar heb me nu maar weer opgehesen uit bed. De koorts is gelukkig fors minder. Ik ben natuurlijk reuze benieuwd naar de verslagen van Erik en Erno. Zouden ze al wat geschreven hebben. Ik moet toegeven dat ik dit best spannend vindt. De eerste keer dat we in ons bedrijf bloggers inzetten.
En jawel ze hebben geschreven. Mooi mannen. Je vindt de coverage hier:

– Erno Hannink: enthousiasmere.nl: CeBIT
– Erik van Roekel: Marketingfacts.nl: CeBIT 2007 Met foto’s en video)
– Miel van Opstal: Microsoft Evangelist: Size does matter (videootje van deTulip stand)

Ondertussen breekt het zweet me weer uit. Tijd dus om af te sluiten. Ik zal kijken of ik vandaag of morgen de video en de foto’s nog online krijgen. En Pierre: maandagavond onmoeten we elkaar echt in het echt 😉 Of ik moet doodziek zijn.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

7 Comments

 1. Pierre

  Hans, beterschap! Neem de twee dagen weekend om goed uit te rusten / uit te zweten.
  Dat interview loopt niet weg, er is elke week een EduKast-aflevering. 🙂

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  CeBIT dag 2: Erno Hannink op bezoek

  Dag 2 had ik Erno Hannink op bezoek. De avond ervoor zijn we wezen eten in hetzelfde restaurant waar Erik van Roekel enthousiast over was: Marebo. Een heerlijke 2 persoons argentijnse schotel. Met van alles en nog wat. Maar wat nog fijner was het uite…

  Antwoord
 3. Willem

  Ook van mijn kant veel beterschap gewenst. Wel leuk om te kunnen zeggen: “virus opgelopen op de Cebit”.
  Heel veel vitamines nemen en gooi er een goede borrel achteraan!

  Antwoord
 4. Fred Zelders

  Hans,
  Even verstand op 0 houden en dan is het zo weer over. Wedden?
  B E T E R S C H A P !

  Antwoord
 5. Erno Hannink

  Van harte beterschap Hans. Als het een griep is dan ben je nog wel een week onder zeil. Hopelijk geldt dit nu niet.
  Ook ik ben niet geheel gezond terug gekomen van de CeBIT. Gisteren en vandaag niet veel gedaan. Beetje lusteloos rondhangen. Het is een combinatie van verkoudheid en vermoeidheid. Vandaag nog een beetje voortklungelen en morgen weer aan de slag. Minder ernstig dan bij jou.
  Zal dan toch wel een of ander virus rondzwerven op de CeBIT ;0)

  Antwoord
 6. Hans Mestrum

  Ha beste mensen, bedankt voor jullie goede wensen. Ik voel me er al een stuk beter door. Koorts is gelukkig weg. Nog wat ‘gammel’ van de aanslag, maar het zet denk ik niet door.
  En zoals jullie zien heb ik gisteren al weer het nodige gepost met foto’s en video’s.

  Antwoord
 7. Erik van Roekel

  Hmm.. ik heb ook de Cebit bezocht ook nog eens samen met Hans maar (nog) niets gehad. Ook voor de Cebit niet, dus ik ben ook de aanstichter niet 😉 Beterschap!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This