CeBIT bloggers coverage: postings Pierre Gorissen

Tjee, die Pierre heeft er werk van gemaakt van zijn bezoek aan de CeBIT. Moet je hieronder eens zien wat een stortvloed aan berichten. Met prachtige informatie voor degenen die niet op de CeBIT waren of die gewoon even een samenvatting willen lezen (zoals ik dus 😉 ). Ze staan van oud naar nieuw.
Pierre bedankt!

Bliksembericht van de CeBIT
CeBIT – vanaf Hannover ging het mis
PaceBlade op de CeBIT 2007
CeBIT – Fraunhoffer gezichtsherkenning
CeBIT – Kijken en wijzen
CeBIT – Total Immersion
CeBIT – Hoe ziet jouw Ego er uit?
CeBIT – Contex 3D Printing
CeBIT – Nostalgie
CeBIT – Memory Dump

En je kunt de foto’s van Pierre ook bekijken.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Pierre

    Het laatste bericht heet niet voor niets “Memory Dump”. Ik moest gisteren gewoon even het verhaal bij een aantal van de foto’s dumpen zolang het nog vers was.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This