Select Page

Meeting with ministry of British Columbia on the CeBIT

The CeBIT is not just about computers and IT. A lot of more interesting things are going on there. One day I met Dr. Rainer Giersch, director, business development Europe of the Ministry of Economic Development of British Columbia Canada. We had a pleasant talk about British Columbia and why it is such a great place to live, work, invest and play. He also talked with our CEO. Of course he was looking for company to invest in British Columbia. There is a website for those who are interested.
I must admit, up till that moment I did not know much about this region. But after this chat and doing some research I must say, it is quite an interesing place to go to as a company. It is just 9,5 hours from London and 10 hours from Tokyo. So it is a great gateway between Asia and the US.
It has one of the best, most cost-effective R&D environments in North America and a lot of money is invested right now for the Olympic and Paralympic Winter Games in 2010.
The quality of life is great and it has a skilled workforce. Must be fun to go there once.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Huub Koch

    British Columbia is top! Op de nummerplaten staat/stond niet voor niets Beautiful British Columbia. Ben er in 1978 geweest in en om Vancouver en op Vancouver Island. Hopelijk is het nu nog steeds zo mooi als toen. tijden veranderen nu eenmaal.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This