Select Page

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Willem

  Ziet er echt prachtig uit! (op slideshare, want op je eigen blog komt er niks) maar als je wilt dat erover geblogd wordt moet je zorgen dat de bloggers een reden krijgen om naar de CEBIT te komen:-)
  Staan jullie toevallig naast de stand van Naturally Speaking?

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Willem, bedankt! Het ziet er inderdaad mooi uit!
  Zie je die presentatie op mijn blog niet? Ik wel. Wellicht heb je ergens iets ‘uit’ staan? (flash, activeX oid) Of zie je die slides bij andere blogs wel?
  Ha, reden om naar de Cebit te komen? Zal ik die eens verzinnen voor je? 😉

  Antwoord
 3. Willem

  OOk op mijn computer op het werk zie ik geen presentatie op je blog zelf, terwijl ik echt alles wat mogelijk is aan heb staan op dit systeem!
  Wat betreft de Cebit: verzin eens wat leuks:-)

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  @willem, vreemd. Ik zie hem toch zelf hier wel. Laat de firewall bij jullie het wel toe/door?
  Zijn er meer mensen die de presentatie niet zien hier?
  Vwb de Cebit: ik zit te broeden. Bijna klaar 😉

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This