Select Page

Ik krijg een PaceBlade tablet pc!

PaceBook Soms heb je geluk bij een ongeluk. Crashte deze week mijn notebook weer, kreeg ik gisteren bericht dat ik nu een PaceBlade krijg! Wow, da’s nog eens andere koek (of is dat brabants?). Kan ik eens leren werken met een tablet pc.
Ik krijg een PaceBook II. Daar zit een draadloos toetsenbord bij. En als je dan de tas gebruikt heb je een notebook. Je kunt hem dus als tablet pc, notebook en LCD pc gebruiken. En je kunt op het touchscreen werken met een stylus of gewoon met je vinger. Als ik het apparaat heb zal ik op deze blog er uitgebreid op terugkomen. Ik verheug me er al op.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

4 Comments

 1. Pierre

  Ga je me nou vertellen dat we straks met jouw PaceBlade aan de slag gaan? Of hebben ze er twee besteld? 🙂

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Pierre, er is er nog een besteld. Wel een ander model. Dus dan kun je er 2 proberen 😉
  Dit wordt mijn ‘notebook’.

  Antwoord
 3. Tim

  Ziet er leuk uit. Probleem is en blijft dat je mobiel altijd afhankelijk blijft van de verbinding.
  In mei 2006 zat ik een week op het platteland van Toscane. Met laptop en AirCard. Maar denk maar niet dat het bloggen soepel ging. Alleen ‘s morgens kreeg ik zo af en toe verbinding.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This