Ik krijg een PaceBlade tablet pc!

PaceBook Soms heb je geluk bij een ongeluk. Crashte deze week mijn notebook weer, kreeg ik gisteren bericht dat ik nu een PaceBlade krijg! Wow, da’s nog eens andere koek (of is dat brabants?). Kan ik eens leren werken met een tablet pc.
Ik krijg een PaceBook II. Daar zit een draadloos toetsenbord bij. En als je dan de tas gebruikt heb je een notebook. Je kunt hem dus als tablet pc, notebook en LCD pc gebruiken. En je kunt op het touchscreen werken met een stylus of gewoon met je vinger. Als ik het apparaat heb zal ik op deze blog er uitgebreid op terugkomen. Ik verheug me er al op.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Pierre

  Ga je me nou vertellen dat we straks met jouw PaceBlade aan de slag gaan? Of hebben ze er twee besteld? 🙂

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Pierre, er is er nog een besteld. Wel een ander model. Dus dan kun je er 2 proberen 😉
  Dit wordt mijn ‘notebook’.

  Antwoord
 3. Tim

  Ziet er leuk uit. Probleem is en blijft dat je mobiel altijd afhankelijk blijft van de verbinding.
  In mei 2006 zat ik een week op het platteland van Toscane. Met laptop en AirCard. Maar denk maar niet dat het bloggen soepel ging. Alleen ‘s morgens kreeg ik zo af en toe verbinding.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This