Select Page

Nieuw weblog van D66 in het journaal

Wow! Vanavond was de weblog van Marusjka Lestrade bij Omroep Brabant, lijsttrekker van D66 Noord Brabant in het journaal van Omroep Brabant. In mijn vrije uurtjes ‘s avonds heb ik haar de kneepjes van het bloggen uitgelegd en de weblog mee helpen opzetten. We hebben zelfs video’s in YouTube staan en op de weblog. Deze uitzending is het eerste succes met deze weblog. Ik glim van trots. En Marusjka natuurlijk niet minder.
Ik schreef al eerder dat alle lijsttrekkers een weblog hebben gekregen van Omroep Brabant. En nu is die waaraan ik mee knutsel het meest actief bevonden. Eens kijken of we die prijs binnen kunnen slepen. Marusjka zet hem op!
Ik heb Marusjka gisteravond ook een Netvibes account gegeven zodat ze makkelijk al die feeds van andere weblogs kan bijhouden. En zojuist heb ik de weblog aangemeld bij Technorati. Overigens heeft ze ook een eigen weblog op: www.marusjkalestrade.nl
Wow zojuist krijg ik te horen dat we het filmpje van het journaal item ook in YouTube mogen zetten! Dit naar aanleiding van mijn vraag daarover aan Omroep Brabant. Kijk die snappen het!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

4 Comments

 1. Marusjka Lestrade-Brouwer

  Hoi Hans,
  Duidelijk is dat dit dankzij jou is gebeurd! Ik ben benieuwd naar wat er gemaakt wordt van ons bezoek aan de Buisleidingenstraat. Fascinerend onderwerp toch?! Joris Backer heeft er ook meteen een blog aan gewijd.
  Verder: veel gedoe over ‘het nieuwe leren’ maar dat had je al gezien denk ik.
  Groeten,
  Marusjka

  Antwoord
 2. Ella Hueting

  Hans, gefeliciteerd. Je hebt mij ook enorm geholpen bij mijn weblog. Dus ik weet uit eigen ervaring hoe geweldig jij dat kunt.
  Ella

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This