Select Page

NetVibes explodeert

Wow, moet je zien zeg. Het aantal mensen dat NetVibes gebruikt om de feed van mijn weblog te lezen gaat gigantisch omhoog. Van 94 (22%) begin januari naar 131 gisteren (28%)!

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

4 Comments

 1. Lode Broekman

  En terecht, het is en blijft een geweldige tool waarmee mijn digitale leven aardig georganiseerd is geworden.

  Antwoord
 2. Fred Zelders

  Kan je ook zien of er veel Vista/IE7 readers bij gekomen zijn?

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  @lode: ja ik gebruik het ook steeds meer
  @fred: hoe kan ik die vista gebruikers eruit vissen? IE7 staat onder de rubriek browsers dus dat zegt niet zo veel. Elke click vanuit de browser wordt daarin geteld.

  Antwoord
 4. Tim

  Ik ben een echte Netvibes-man. Het is haast letterlijk mijn venster op de wereld. Enige minpuntje: je bent met deze techniek sterk afhankelijk van de snelheid van je internetverbinding. Bij een trage verbinding laden al die lijstjes behoorlijk langzaam.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This