NetVibes explodeert

Wow, moet je zien zeg. Het aantal mensen dat NetVibes gebruikt om de feed van mijn weblog te lezen gaat gigantisch omhoog. Van 94 (22%) begin januari naar 131 gisteren (28%)!

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Lode Broekman

  En terecht, het is en blijft een geweldige tool waarmee mijn digitale leven aardig georganiseerd is geworden.

  Antwoord
 2. Fred Zelders

  Kan je ook zien of er veel Vista/IE7 readers bij gekomen zijn?

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  @lode: ja ik gebruik het ook steeds meer
  @fred: hoe kan ik die vista gebruikers eruit vissen? IE7 staat onder de rubriek browsers dus dat zegt niet zo veel. Elke click vanuit de browser wordt daarin geteld.

  Antwoord
 4. Tim

  Ik ben een echte Netvibes-man. Het is haast letterlijk mijn venster op de wereld. Enige minpuntje: je bent met deze techniek sterk afhankelijk van de snelheid van je internetverbinding. Bij een trage verbinding laden al die lijstjes behoorlijk langzaam.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This