Select Page

Nat behang en stoffig tapijt

Ja, had een titel van boek kunnen zijn. Maar dat is het niet. Ik hou me deze week na een kortstondig feestgedruis bezig met het villen van 3 kamers voor wat betreft het behang. Ook moet de vloerbedekking van die kamers af en verhuizen we de inventaris van alle 3 slaapkamers naar 1 kamer. De eerste blaren tekenen zich al af (ja als bloggers klop je natuurlijk alleen maar met je vingers en kun je alleen maar hoofdpijn krijgen van het denkwerk). En spierpijn van het stoomapparaat kan ik ook al niet meer onderdrukken (och jong niks gewend, zeggen ze). Ik heb nu kleren aan die ik in geen jaren meer aan heb gehad. Helemaal uit de mode. Werkkleren noemen ze dat dan. Allemaal net iets te strak, te kort. Ken je dat?
Ondertussen slapen we al op de zolder in een prachtig jugendstil-achtig bed. Het eerste bed van mijn schoonouders. Ken je dat nog, zo’n bed? Verchroomde randen rondom, een lichtblauww voet- en kopstuk? ‘t Is wel weer 20 centimer smaller en het is net of je op zee zit smile_wink
Maar het heeft wel iets knus op die zolder en verandering van slaapomgeving doet goed slapen. We krijgen er over een paar weken wel een prachtig bed en zo voor terug.
Nee behangen doen we niet meer. We laten de muren maar eens spuiten, ben je voor altijd van af (zeggen ze). Als je de kleur dan niet meer mooi vindt, kun je het gewoon weer overdoen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This