Select Page

Met bloggers naar de CeBIT

Leuk! Vandaag kreeg ik de hotelgegevens van het hotel in Hannover waar we verblijven. Dus nu gaat het zeker door. Ik heb namens PaceBlade 4 bloggers uit kunnen nodigen, die ieder een dagje naar de CeBIT komen en de avond ervoor in het hotel arriveren. Het hotel is in het centrum van Hannover en voor zover ik heb begrepen voorzien van W-Lan. De bloggers die naar de CeBIT komen zijn Erik van Roekel van MarketingFacts, Frank Janssen van Frankwatching, Pierre Gorissen van ICT&Onderwijs blog en Erno Hannink van Enthousiasmeren.nl.
Ze verblijven op uitnodiging van PaceBlade vooraf gaande aan hun beursdag in het zelfde hotel als ik en ik mag een hapje met ze gaan eten. Ze komen één voor één, dus dat betekent dat ik 4 dagen bezoek heb.
Op de beurs bezoeken we natuurlijk de Tulip Computers stand met PaceBlade en Conceptronic. Ik krijg de beschikking over 2 paceblades zoals het er nu uit ziet, nl. een PaceBook en een Easybook. Dus die kunnen we dan uitproberen. Op de stand van Tulip is sowieso internet access dus daar kunnen we dan bloggen. Maar misschien kopen we ook wel een wireless access kaartje.
Commodore is ook op de CeBIT, dus het lijkt me ook leuk om hun Commodore Gravel produkten eens te gaan bekijken.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

6 Comments

 1. Marc

  Leuk man, wat een event, lijkt me niet verkeerd om naar toe te gaan en nog in goed gezelschap ook. Alvast veel plezier en de achterblijvers doen het dan wel met een paar feeds. 🙂

  Antwoord
 2. Hessel

  Geweldig mooi apparaat die Pacebook!
  Als jij trouwens nog mensen moet teleurstellen omdat je al vier bloggers hebt uitgenodigd kun je ze, als je wil, nog attenderen op onze Handelsroute.nl busreis naar de CeBIT (18&19 maart).
  Succes en veel plezier op de CeBIT!!!
  Hessel van Oorschot – http://www.handelsroute.nl

  Antwoord
 3. Nico

  Ik zal het alvast mededelen aan mijn busreizigers die opstappen in Antwerpen –> Turnhout –> Eindhoven & Venlo op zaterdag 17 maart a.s.
  Tot dan?
  Nico
  http://www.CeBITbusHannover.com

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  Hallo Nico, nee zaterdag ben ik er niet. Ik ben er donderdag en vrijdag en daarna dinsdag en woensdag.
  Maar vergeet niet naar de Tulip stand te gaan: Hal 2 B20.
  Succes en plezier!

  Antwoord
 5. Hans on Experience

  Skype interview voor de EduKast

  Afgelopen dinsdagavond had ik een Skype interview voor de Edukast podcast van Pierre Gorissen. Hij schreef er ook al over. Met behulp van Powergramo (de profesionele versie) kon hij dat opnemen. Het voordeel van die betaalde versie (overigens maar $24,…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This