Is dit nu een blogging dip?

Hhmm, ik voel me wat ongemakkelijk vandaag. Ik weet niet wat ik wil bloggen en of ik wil bloggen. Vreemd. Het is de eerste keer dat ik dit voel. Moet ik me daar nu druk om gaan maken of hoort er dat gewoon bij? Zo’n blogging dip. Misschien komt het wel omdat ik deze week een paar interessante en belangrijke afspraken heb staan. Zoals morgen de start van de lessenserie op het Orion College. En voel ik me daardoor wat onrustiger en gun ik me geen tijd om te reflecteren, na te denken.
Of misschien is er gewoon teveel om te volgen. In het weekend heb ik meestal al feedloze en webloze dagen. Dat bevalt me goed. Overigens voel ik geen verplichting om de webfeeds te volgen. Ik lees feeds wanneer het uit komt. Het ‘tellertje’ van het aantal ongelezen berichten mag bij mij gerust oplopen. Daar word ik niet onrustig van. Maar toch ben ik wel onrustig. Sort of. Ik denk dat er iets in de pijplijn zit wat er uit moet. Iets wat nu nog onduidelijk is.
Gelukkig heb ik volgende week een weekje vakantie om eens lekker te klussen. Niet dat ik nu zo handig ben in dat soort dingen, maar het behang moet van de muren, de vloerbedekking van slaapkamers en alles moet leeg. Zodat de schilder vooruit kan en anderen de vloerbedekking kunnen leggen. Maar goed, toch eens wat anders doen is altijd goed. En eind van volgende week gaan we dan nog met de hele (schoon)familie lekker naar een huisje in Ees (Land van Bartje). Dus waar maak ik me zorgen om….
Overigens zie ik meer weblogs (die ik volg) waar het tellertje van postings niet erg op loopt. Het is stiller dan anders. Vreemd.
Maar toch, er knaagt iets, er rommelt iets. Er zijn veranderingen op til…..of het is gewoon een blogging dip smile_confused

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

8 Comments

 1. Gerjanne Tiemens

  Aangezien er alweer een post verschenen is na dit stuk, dus met die dip valt het wel mee volgens mij ;o) Maar die veranderingen zijn onmiskenbaar op til…

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha gerjanne, is misschien okzo, maar ik ben benieuwd welke veranderingen jij ‘ziet’!

  Antwoord
 3. Lode Broekman

  N=1 qua observatie, maar de ‘grotere’ weblogs plaatsen naar mijn mening inderdaad momenteel minder berichten (wat overigens niets zegt over de kwaliteit) en kleinere/solo/nieuwere weblogs proberen wel iets vaker wat van zich te laten horen. Echter, als je zoals jij al wat langer aan de weg timmert in je uppie, dan is het logisch dat je dan eens wat gas terugneemt en zou dat de lol in het bloggen juist toe kunnen laten nemen.

  Antwoord
 4. Marja

  Hoi Hans, veel succes en plezier bij Orion morgen!

  Antwoord
 5. Huub Koch

  De boog kan niet altijd gespannen staan en het gewone leven/werk gaat ook door… volgens mij is het heel normaal om eens het gevoel te hebben: genoeg is genoeg.

  Antwoord
 6. Hans Mestrum

  hallo marusjka, ja de avonden zijn lang 🙂 Deze reactie zat ook in de spam vanwege het niet invullen van het woord experience.

  Antwoord
 7. VR

  bekend fenomeen Hans… enkele maanden terug wilde ik helemaal stoppen.
  Maar met een lagere frequentie bevalt het weer prima!
  Overigens geloof ik ook wel dat het tij met het massale bloggen aan het keren is.
  Maarre…je kunt ook je blogthema aanpassen, kan verfrissend werken 🙂
  suc6

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This