Select Page

Ik was even verslaggever

Afgelopen zaterdag was ik even een soort verslaggever. Met allerlei persmensen, zoals t.v. presentatoren, fotografen en journalisten, mocht ik mee met de D66 campagnestart bij buisleidingenstraat. Tjonge dat was indrukwekkend! Ik wist niet dat er zoveel leidingen onder de grond zaten. We gingen een spreidingskelder in van 15 meter diep, onder het Hollands Diep. Een kunstwerk was het. Een soort viaduct maar dan voor kabels en leidingen. En er wordt vanalles door die leidingen vervoerd. Ongeveer 5000 volle vrachtauto’s per dag!
De plek die we bezochten is onderdeel van de buisleidingenstraat van Pernis naar Antwerpen. En er wordt niet alleen electriciteit e.d. vervoerd. Ook olie en gas wordt op die manier getransporteerd. En nu is er een idee om nog meer door die buizen te transporteren. Want waarom zouden er geen hondenbrokken door kunnen, of bevoorrading van winkels? De presentatie van buisleidingenstraat die we kregen, heb ik online gezet.
Ik mocht er video opnames van maken voor een paar weblogs die ik momenteel in mijn vrijetijd beheer. Daar kun je dus ook de video-impressie van ons bezoek aan buisleidingenstraat vinden.

Een mooie ervaring; zowel het bezoek als het optrekken met persmensen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This