Select Page

Comments komen wel door maar traag!

Even voor die mensen die hier nu willen reageren. Ik ben wat aan het sleutelen onder de motorkap (fastcgi aan de praat zien te krijgen). Daardoor gaat het reageren traag. Als je een reactie plaatst zal hij wel door komen, maar het lijkt alsof het systeem blijft hangen. Druk dus niet nogmaals op publiceren, maar even op F5.
Ik hoop snel antwoord te krijgen van Dreamhost hoe het nu kan werken.
Excuses.

Update: ik heb het hele spul maar weer teruggezet. Dreamhost moet eerst maar eens met een oplossing komen. Volgens mij werkt het daar niet.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Hans Mestrum

    Ik heb fastcgi weer uitgezet. Dus zo meteen moet het reageren weer als vanouds gaan.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This