Brandmanagement in NOS Journaal

Carl Mangold, blogger op Marketingfacts was afgelopen dinsdag in het NOS Journaal. Hij had het daar over brandmanagement.

Overigens kwam in deze uitzending ook UPC aan het woord. Zij hebben het luisteren naar ontevreden klanten gestroomlijnd. Tijdens het ANP Pers seminar hadden ze het daar al over.
Carl eindigt met een ijzersterke tip:
Met brandgagement kun je klagers vóór zijn, door juist je tevreden klanten een podium te bieden.
Hieronder tref je de uitzending van het NOS Journaal aan. Mocht je de video niet af kunnen spelen, dan is er ook een rechtstreekse link naar de video.

Op tientallen sites staan ervaringen, kritieken en recensies van consumenten over producten en diensten. De producenten en verkopers van die producten en diensten mengen zich nog nauwelijks in de discussie online. Maar daar komt verandering in.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This