Stem me de MarCom top 10 in op MarketingFacts.nl

Ik heb een beetje moeite met deze posting. Iets roepen voor jezelf. Maar goed, toch maar even. Want misschien weten lezers hier nog niet dat je op deze weblog kunt stemmen, namelijk voor de MarCom Top 100 op MarketingFacts. Ik sta daar nu op een 13e plaats met 10 mensen die op me gestemd hebben. Gezien het aantal lezers hier, moet dat aantal hoger kunnen. Je kunt stemmen door lid te worden van MarketingFacts. Kost niets en je krijgt er een afgeschermd stukje van de weblog op MarketingFacts gratis bij. Met allerhande zeer interessante presentaties en rapporten die je dan kunt downloaden.
Hopelijk verras je me met jouw stem.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

8 Comments

 1. Jeroen Mirck

  Haha, jij dacht vast: geen nominatie voor de Dutch Bloggies, dus dan maar stijgen in de Marcom Top-100? 🙂
  Doe maar niet, want dan zakt Adfoblog (nu 9e) misschien uit de top-10… 😉
  (Gatver, twee smilies achter elkaar!)

  Antwoord
 2. Mark de Kock

  Hans,
  Wellicht eenvoudige vraag en plaag ik je een beetje maar jij als marketeer zal het denk ik begrijpen… Begint alles niet met wat wil de consument en welk voordeel heeft hij/zij van mijn propositie/product/service?
  Ik wil best op je stemmen maar gaat jouw stem dan ook naar mij? En welke functie heeft de stem eigenlijk, meer nog, wat is jouw voordeel als je hoger staat? Ja, ik waardeer je postings en kom met regelmaat naar je site maar kan je nu niet goed volgen. Kan ook liggen aan het latere tijdstip. Benieuwd hoe jij het ziet.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  @jeroen, eens kijken of ik je de top 10 uitkrijg 😉 Of jij moet ook gewoon stijgen natuurlijk.
  @mark, ik stem op je. Och misschien is het wel gewoon een psychologische grens doorbreken of zo. Ik heb er niet zo over nagedacht. Ik zie het als een soort mijlpaaltje. Echt voordeel is er natuurlijk niet, behalve dan dat ik op marketingfacts in het rijtje op de homepage staat.
  Maar als je het niks vindt moet je vooral niet stemmen hoor.

  Antwoord
 4. Arnoud

  Hans, je hebt veel stemmen gekregen, maar het heeft niet echt geholpen. Je bent 7 plaatsen gedaald.
  Ach, ik was vorige maand supterstip en ben nu de mega-daler.

  Antwoord
 5. Hans Mestrum

  @arnoud, he bah, ik zie het. Mijn pagerank is kennelijk gezakt van 6 naar 5…..hhmmm
  Wat kan ik daar aan doen? Hoe krijg ik die omhoog?

  Antwoord
 6. Hans Mestrum

  @jeroen: gefeliciteerd. Je bent gestegen naar plaats 6!!

  Antwoord
 7. Arnoud

  PageRank kan je niet eenvoudig omhoog krijgen. Een groot deel van de PR-hoogte wordt bepaald door het aantal websites (en hun PR-waarde) dat naar HoE linkt.
  Misschien moet je niet oproepen om te stemmen, maar om een link naar HoE aan te brengen 😉

  Antwoord
 8. Jeroen Mirck

  @Hans: Dank je. Bij mij komt het juist door die verbeterde PageRank: van 5 naar 6. Wat daarbij zal hebben meegespeeld, is dat Adfoblog nog geen vol jaar bestaat en dat we qua PageRank nog konden inlopen op de andere grote blogs. Maar de stap van PageRank 6 naar 7 zit er voorlopig niet in, vrees ik.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This