Select Page

Search function disabled

This evening I receive an email from Dreamhost (my weblog is hosted there) that the search option was causing high load on the server and that they disabled it….
Hhmmm….I do not know what the problem is, but I do not like this. I think they can inform me first and ask me to investigate it and let me disable it. It is is my blog. Now this feature could not be used for four hours (could be more if I had not logged in this night..). The search feature I use is just the ordinary feature of MovableType which is used in all installs.

I will look into this ‘problem’ and see what others have installed.
Sorry for this.

Update: I have put the search function on again meanwhile searching for a solution for the load on the processor. If anyone has a solution for this, please let me know.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Erlend

    Bij zo een dingen stel ik mij ook altijd vragen. Ik heb een gelijkaardig probleem voorgehad bij combell, bij nader inzien lag het probleem bij hun en niet bij mij.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This