Select Page

Onderzoek Dienend Leiderschap

Update 7 sept 2015: onderstaande link naar de vragenlijst is niet meer te bereiken.

Ik kreeg onderstaande email van de Erasmus Universiteit en heb aan dit onderzoek meegedaan. Misschien wil jij dat ook doen? Dienend Leiderschap is een belangrijke ontwikkeling. Ik heb een categorie Servant Leadership en ook in mijn tagcloud vind je zowel dienend leiderschap als servant leadership.

Ondanks veel interesse in dienend leiderschap, ontbreekt het momenteel nog aan gedegen wetenschappelijk onderzoek. Essentieel voor wetenschappelijk onderzoek is een vragenlijst die de wezenlijke kenmerken van dienend leiderschap in kaart brengt. Vanuit de RSM Erasmus University is een dergelijke vragenlijst in ontwikkeling. De lijst bevindt zich momenteel in de testfase. Om de kwaliteit van de vragenlijst te optimaliseren, hebben wij uw hulp nodig. Heeft u een kwartiertje over en wilt u ons helpen met het onderzoek, ga dan naar de volgende website: http://ww3.unipark.de/uc/dienendleiderschap.

U komt dan op de beginpagina van het onderzoek terecht. Wat we van u vragen is om de vragenlijst in te vullen, met in gedachten uw huidige dagelijks leidinggevende. Het onderzoek is geheel anoniem.

Externe link: Onderzoek Dienend Leiderschap

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This