Select Page

Omroep Brabant ondersteunt verkiezing met weblogs

Omroep Brabant heeft een speciale site Brabant Kiest, waarop allerlei informatie staat met betrekking tot de Provinciale Statenverkiezingen van 7 maart. Mooi daarbij is dat de lijsttrekkers die meedoen aan de verkiezingen een weblog hebben gekregen. Klik op het item Weblogs en je komt op onderstaande pagina terecht. Eens kijken wat daar gebeurt komende tijd.

Op verzoek van de Omroep Brabant houden de lijsttrekkers van de partijen die meedoen aan de Statenverkiezingen van 7 maart de komende weken een weblog bij. Degene die dat het beste doet, krijgt op zondag 4 maart een Gouden Apestaartje. Klik hieronder op de namen.

Weblog Paul Rüpp (CDA)
Weblog Annemarie Moons (PvdA)
Weblog Onno Hoes (VVD)
Weblog Nico Heijmans (SP)
Weblog Hetty Tindemans (GroenLinks)
Weblog Marusjka Lestrade (D66)
Weblog Hermen Vreugdenhil (CU/SGP)
Weblog Aloysia Jetten (BP)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This