Select Page

MovableType Upgrade naar 3.34

Ik vind dat altijd spannend. Dat upgraden. Je zet allerlei files over je oude. Blijft alles dan nog wel werken, doe je alles goed? Dus vanavond was ook weer zo’n spannend moment: de upgrade naar MovableType 3.34. Zip file downloaden, uitpakken op mijn eigen pc en daarna kopiëren naar mijn ruimte bij Dreamhost. Even dacht ik dat het niet goed was gegaan, want ik zag in het blogtoolscherm nog steeds 3.33 staan. Maar even later was dat ok.
Er zijn wat gaten gedicht en er is betere support voor fastcgi. Ik heb dat nog niet uitgeprobeerd. Dat ga ik nog doen binnenkort, want mijn blog moet er 15x sneller van worden.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Hans Mestrum

  Ik heb nu fastcgi aangezet bij Dreamhost en 2 regeltjes in mijn .htaccess bestand gezet in de mt directory. Eens kijken of ik hier nu kan reageren, want dit roept een script aan dat nu onder fastcgi moet werken.
  Ik had even fastcgi aan staan maar kreeg toe bij het reageren hier, deze foutmelding:
  Not a GLOB reference at /usr/lib/perl5/FCGI.pm line 125
  Dus nog niet helemaal goed.
  Ik zag dat LaunchBackgroundTasks niet goed samenwerkt met FastCGI dus die waarde heb ik even op 0 gezet ipv 1. Eens kijken of het nu wel goed werkt.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Lijkt er op dat het goed gaat. Het vorige comment kwam in ieder geval door. Maar het kan ook zijn dreamhost fastcgi nog niet verwerkt had. Dat duurt nl. 5 tot 10 minuten. Daarom nog maar eens.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This