Select Page

Ken je de Waarschuwingsdienst?

Ik kreeg vanmorgen weer een melding via email van de Waarschuwingsdienst. Dat QuickTime een ernstig lek heeft. Ken je dat? Die Waarschuwingsdienst. Heel handig.

“Dit is een gratis dienst van de Nederlandse overheid.
Waarschuwingsdienst.nl is een bron van informatie over veilig internetten en geeft voorlichting en adviezen over computerbeveiliging. Daarnaast waarschuwt deze dienst tegen computervirussen, wormen en beveiligingslekken in software.”

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Arjan Eising

  Ja zat gisteren al ook in de RSS feed van de waarschuwingsdienst. Maar inderdaad een prima service 🙂

  Antwoord
 2. Tibor

  Bij het herstarten van mijn Mac vanmiddag, bleek er ook al een security update door Apple te zijn uitgebracht: ook wel goede service 🙂

  Antwoord
 3. Tibor

  Oeps, Hans: ik heb in mijn vorige reactie per ongeluk mijn mailadres als url ingevoerd…zou je die even weg kunnen halen? Dank.

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  Kennelijk gaat de email er later uit…
  @tiber: done!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This