Select Page

Ken je de Waarschuwingsdienst?

Ik kreeg vanmorgen weer een melding via email van de Waarschuwingsdienst. Dat QuickTime een ernstig lek heeft. Ken je dat? Die Waarschuwingsdienst. Heel handig.

“Dit is een gratis dienst van de Nederlandse overheid.
Waarschuwingsdienst.nl is een bron van informatie over veilig internetten en geeft voorlichting en adviezen over computerbeveiliging. Daarnaast waarschuwt deze dienst tegen computervirussen, wormen en beveiligingslekken in software.”

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

5 Comments

 1. Arjan Eising

  Ja zat gisteren al ook in de RSS feed van de waarschuwingsdienst. Maar inderdaad een prima service 🙂

  Antwoord
 2. Tibor

  Bij het herstarten van mijn Mac vanmiddag, bleek er ook al een security update door Apple te zijn uitgebracht: ook wel goede service 🙂

  Antwoord
 3. Tibor

  Oeps, Hans: ik heb in mijn vorige reactie per ongeluk mijn mailadres als url ingevoerd…zou je die even weg kunnen halen? Dank.

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  Kennelijk gaat de email er later uit…
  @tiber: done!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This