Select Page

Het gezicht achter de blogs

Ik vind het altijd wel prettig om gezichten te zien bij berichten, reacties en weblog. Komt me wat persoonlijker over. Zo lees ik niet graag postings op een weblog waar ik niet kan achterhalen welke persoon achter de weblog zit.
De foto’s van mensen die een MyBlogLog accountje hebben kun je rechts zien. Dan zie je dus wie er op recent op mijn weblog is geweest. Als je geen accountje hebt, dan word jou foto dus niet zichtbaar.
In de reacties zie je ook regelmatig fotootjes van degene die reageert. Ook die komen van deelnemers aan MyBlogLog.
Nu is er een nieuw initiatief: 2000 bloggers en het gezicht achter bloggers (met de gezichten) en de webfeed.
In beide gevallen stond mijn foto er al bij. Staat die van jou er nog niet bij dan kun je je aanmelden:

2000 bloggers
het gezicht achter bloggers

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This