Select Page

Ervin Laszlo over Het Chaospunt (audio)

De laatste tijd wordt er veel gezocht in Google op Ervin Laszlo en zijn boek/visie Het Chaospunt. Opvallend veel. Kijk maar eens in mijn hittail hiernaast van de zoekopdrachten naar de zoektermen laszlo, ervin laszlo, chaospunt e.d. Dit fenomeen is begonnen net voor Kerstmis. Als je de zoekopdracht in Google bekijkt staat er veel materiaal bij wat ik hier op deze blog heb staan. Wat nog ontbreekt is de presentatie van Ervin Laszlo tijdens het seminar van Ode in Amsterdam, georganiseerd door The Project Network. Ik was daar bij en heb er al verslag van gedaan. Maar de audio had ik nog niet geblogd. Daarom alsnog als podcast hier toegevoegd. Met toestemming van The Project Network.
Van harte aanbevolen! Net als het boek Het Chaospunt (hier in LibraryThing). En dit artikel in Ode is zeer de moeite waard en een nuttige aanvulling op de podcast. 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This