Select Page

Cito toets kan niet voorspellen

De Cito-toets is gemaakt als evaluatie-instrument voor het onderwijs. Het resultaat geeft informatie over de resultaten van onderwijs op het gebied van kennis en vaardigheden. Laat de school ze gebruiken om de pedagogisch-didactische aanpak te sturen en methoden te herzien. Daar moet het bij blijven. Een ander gebruik van de eindtoets basisonderwijs heeft niet meer waarde dan de kristallen bol van de waarzegster op de kermis. Als de toekomst niet te voorspellen is, moeten we dat ook niet doen.

Aldus Antoon Coster, oud-inspecteur basisonderwijs vanochtend in het Brabants Dagblad. Ik sluit me hier van harte bij aan.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This