Select Page

BrabantNet: één van de grootste breedbandnetwerken van Nederland

Tussen Roosendaal, Breda, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Helmond komt een open breedband netwerk: BrabantNet. Dit netwerk moet één van de grootste breedbandnetwerken van Nederland worden. BrabantNet stelt de Brabantse open marktplaatsen in staat om hun open breedbandverbindingen onderling te verbinden en het zo ontstane netwerk kort te sluiten met netwerken met het oosten van Nederland (Gelderland/Overijssel) en het zuiden (Limburg).

(source: brabant.nl)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Fred Zelders

    Hans,
    Wat moeten we onder ‘groot’ verstaan als je zegt: “Dit netwerk moet één van de grootste breedbandnetwerken van Nederland worden.” >>> Groot in hoeveelheid bandbreedte, in hoeveelheid bits dat per dag uitgewisseld/vervoerd wordt, in ‘t aantal aansluitingen, in ‘t aantal potentiele aansluitingen, in km’s koper/glasvezel, in geografische uitgestrektheid/verzorgingsgebied, in bandbreedte per aansluiting, in … wat?

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This