Select Page

2006: waar sta ik nu (2) – social networks

Ik vind het ook goed om eens even te kijken hoe mijn social networks er nu uitzien. Want in toenemende mate zie je dat mensen ‘zwermen’ vormen. Rondom een bepaald thema of via wat tools. Hoe zit dat nu bij mij? Hoeveel mensen maken deel uit van een zwerm waar ik ook toe behoor? Je kunt je natuurlijk wel afvragen of alles wat ik hieronder noem een social network tool is, maar voor de volledigheid neem ik die wel op.
 Social network  Aantal ‘deelnemers’ / bezoekers (indien bekend)
ziki  13 / 4723
linkedin  166
Xing  51
mybloglog  73
frappr-map  43
skype  54
google talk  6
last.fm  3
librarything  n/a
jaiku  5
plazes  1
naymz  n/a
hcard/claimid  n/a
hyves  25 / 112
del.icio.us  23
AttentionTrust  Honderden
Flickr  60

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This