Statistieken november 2006

Aangezien ik Awstats een tijdje terug geïnstalleerd heb, heb ik nu betrouwbare cijfers. Deze cijfers zijn nl. niet afhankelijk of iemand cookies o.i.d. aan heeft staan volgens mij. Dat betekent dus dat elke hit geteld wordt. Gelukkig kan Awstats prima de rommel filteren, zodat die de cijfers niet bevuilen. Voor november heb ik de volgende cijfers:

 Hits  304384
 Pagina’s  81275
 Aantal bezoeken  29849
 Unieke bezoekers  15637
 Bytes  18.86 GB

Hoe zit het met de browsers:

 Internet Explorer  54.3%
 Firefox  19.5%
 Netscape  0.1%

Het aantal feedburner webfeedsubscribers schommelde eind november rond de 400 (eind november 355). Daarbij tel ik dus niet de afzonderlijke webfeeds zoals die van de categorieën of de webfeed met samenvattingen etc. Als ik die meetel dan zit het aantal abonnees op 625. De Long Tail dus. Een grote kop (400 abonnees) en daarna een lange staart (van 50 abonnees op de podcast webfeed naar 5 abonnees op een afzonderlijke categorie webfeed)

Het overzicht van het hele jaar tot nu toe vanuit Statscounter (niet helemaal betrouwbaar vanwege cookies) ziet je hieronder. Duidelijk is de groei die de laatste maanden zich weer stevig door zet.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This