Select Page

Slides van de presentatie Homo Zappiens van Wim Veen

Ik heb toestemming van prof. Wim Veen van TU Delft om zijn sheets online te zetten en met jullie te delen. De video van deze presentatie heb ik al eerder opgenomen, evenals de podcast (mp3) van het verhaal. Op de weblog van Proven Partners staat een mooie impressie van het seminar en ook Elmine Wijnia heeft een prima samenvatting staan.

http://slideshare.net/HansMestrum/homo-zappiens/1

Link naar de slides.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Marusjka Lestrade-Brouwer

  Heel herkenbaar en erg interessant. Ook het weblog van Elmina bekeken. In mijn (wetenschappelijk georienteerde)omgeving hoor ik wel veel twijfels over de kwaliteit van de informatie uit het netwerk.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Hallo Marusjka,
  interessant is ook de video van de presentatie die ik bij mocht wonen. Je vindt hem in de links onder de presentatie.
  Wat bedoel je met: “veel twijfels over de kwaliteit van de informatie uit het netwerk” ?
  Ik kan dat niet plaatsen.

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Vinden is het nieuwe zoeken | wassink20 - [...] paar jaar geleden zat ik met een aantal schoolleiders bij een presentatie van Wim Veen, hoogleraar in Delft en…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This