Select Page

Server problemen

Dreamhost heeft wat problemen met de server. Dit betekent dat het kan zijn dat de weblog helemaal niet te benaderen is of traag is. Er wordt aan gewerkt daar.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Hans Mestrum

  Ha Pierre,
  och ja, het is pas de eerste keer dat ik iets van een outage ervaar. Ik kon in het supportpanel keurig aangeven dat het spul down was en werd goed op de hoogte gehouden over wat er gebeurde. En de malleur heeft ongeveer 50 minuten geduurd.
  Nieuwe foto? Ja. Die stond bij mijn artikel in de SiteGuide van HighProfile.nl (zie andere postings). Ik kreeg gisteren deze foto prachtig ingelijst op een indrukwekkend formaat thuis bezorgd. Is inderdaad door een professional gemaakt: robert aarts van robertaartsfoto.nl
  Maar ik zie dat jij nu ook in myblogog ‘zit’ met een foto 🙂

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This