Select Page

Server problemen

Dreamhost heeft wat problemen met de server. Dit betekent dat het kan zijn dat de weblog helemaal niet te benaderen is of traag is. Er wordt aan gewerkt daar.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Hans Mestrum

  Ha Pierre,
  och ja, het is pas de eerste keer dat ik iets van een outage ervaar. Ik kon in het supportpanel keurig aangeven dat het spul down was en werd goed op de hoogte gehouden over wat er gebeurde. En de malleur heeft ongeveer 50 minuten geduurd.
  Nieuwe foto? Ja. Die stond bij mijn artikel in de SiteGuide van HighProfile.nl (zie andere postings). Ik kreeg gisteren deze foto prachtig ingelijst op een indrukwekkend formaat thuis bezorgd. Is inderdaad door een professional gemaakt: robert aarts van robertaartsfoto.nl
  Maar ik zie dat jij nu ook in myblogog ‘zit’ met een foto 🙂

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This