Select Page

Primeur: Miel gaat naar Microsoft

Miel van Opstal ken ik sinds de blogstorm bij Ogilvy. Hij is een frequent blogger en bovendien een aardige vent. We houden elkaar op de hoogte van nieuws en praten regelmatig via Google Talk bij. Zojuist kreeg ik zijn primeur: hij stapt over van i-merge naar Microsoft als product evangelist EMEA (Europe, Middle-East and Africa)! Hij gaat alles doen op het gebied van consumers: gadgets, programma’s en hardware. En a.s. maandag begint hij.
Mooi Miel! Succes met deze stap. En jou kennende, zal het evangelie zich snel verspreiden smile_regular

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Miel

  Thanks Hans! Ik waardeer je steun enorm 🙂

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Miel en Clo in Second Life op Belgische TV

  Ik kwam deze video tegen op generation-next weblog. Het is een tv uitzending over Second Life van de VRT en het programma Koppen. Behalve dat het een mooie inkijk geeft in Second Life, was ik verrast om Miel van Opstal (sinds kort evangelist bij Micros…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This