Select Page

Net niet in de Marcom top 10

Hè da’s nou jammer. Ik sta net niet in de top 10 van de Marcom top 100. Maar goed als je weet dat het een top 100 is dan is een 14e plaats toch nog heel behoorlijk. Deze Marcom top 100 wordt elke maand door Marketingfacts.nl geupdated als je je stem uitbrengt of verandert. De ranking gebeurt op basis van je Google Pagerank, de beoordeling van marketingfacts en de stemmen van lezers (je moet daarvoor wel lid zijn).
En natuurlijk proficiat aan Frank met de eerste plaats!
Volgende maand wil ik in de top 10 staan. Dus lezers ……smile_wink

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

6 Comments

 1. Pierre

  Gefeliciteerd! Grappig eigenlijk, want ik had je nog niet als “marketing en communicatie” bekeken, en dat bedoel ik dus niet als belediging. 🙂

  Antwoord
 2. Erno Hannink

  Een hele mooie plek toch, in de Top 123? En volgende maand net iets beter (misschien)…

  Antwoord
 3. Frank Janssen

  Dankjewel Hans! En jij natuurlijk ook van harte proficiat, dat moet vast nog hoger kunnen!

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  @pierre: mooi dat je me zo nog niet gezien hebt. Dan druipt het er in ieder geval niet af 😉
  @erno: zeker mooi! Maar ik vind het wel leuk als ik in die top 10 kom. Iets om na te streven of zo. Alhoewel ik geen extra moeite daarvoor ga doen of de koers ga wijzigen. Misschien dat wat aandacht onder de lezers meer zal opleveren.
  @frank: bedankt! Ik doe mijn best.

  Antwoord
 5. Marc

  Het is ook dringen daar aan de top Hans, zoveel kwaliteit. Terecht overigens dat je zo hoog staat, houden zo! Goed weekend.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This