Select Page

Le Web3: Shimon Peres’ toespraak als podcast

Podcast Shimon Peres tijdens Le Web3 12 december 2006 (mp3,  55 mb,  57 min)

Deze toespraak is van Shimon Peres tijdens Le Web3. Ik moet zeggen, een charismatische man die veel wijze woorden sprak met een rust en kalmte wat alleen wijze leiders in dit soort situaties hebben. Een prima verslag van de presentatie in tekst vind je bij One man and his blog en bij Shane Richmond van the Telegraph.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Le Web3: Shimon Peres video. Indrukwekkend!

    Een ander hoogtepunt op Le Web3 was de speech van Shimon Peres. Hier vastgelegd op video door Luc van Braekel. De audio heb ik al eerder geblogd….

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This