Le Web3: online!

Kijk kijk, dat gaat goed. We kunnen online. Nu tenminste. Het is nu 8 uur. Er is al veel security aanwezig voor de presentatie van Simon Perez . Strenge controle, speurhonden etc. Ik ga kijken of ik het geheel op kan nemen met mijn voicerecorder en wellicht webcam. Effe kijken hoe het allemaal loopt. Gisteravond nog zitten Skypen met Ton Zijlstra. Hij bracht me op het spoor van Jaiku waarmee je online presence nog beter kunt managen dan met Plazes. Jaiku staat vandaag ook op het programma evenals Plazes.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Ton Zijlstra

  Hoi Hans,
  Ik hoop dat je tussen al het politieke campagne geweld nog iets hebt kunnen meekrijgen van de presentaties van Plazes en Jaiku. Voor de volledigheid ook nog even de link naar posting over Plazes, Jaiku en Imity waar we het gisteren op Skype over hadden.
  Loïc heeft heel wat uit te leggen lijkt me als ik de storm van negatieve publiciteit in mijn feedreader zo bekijk.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ton, ik vrees van niet. Sterker nog: nee. Ik ben helemaal gefrustreerd van al dat gedoe. Overigens was het niet meer als wat vrijblijvend op en neer gebabbel. Er is bij mij niets binnen gekomen cq blijven hangen..

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This