Select Page

Le Web3: Hans Rosling’s presentatie. Prachtig!

Le Web3: Hans Rosling’s presentatie. Prachtig!

Dit vond ik het hoogtepunt van Le Web3. Qua presentatiestijl en inhoud. Hans Rosling laat ons zien hoe de wereld zich ontwikkeld heeft op allerlei gebied. Hij deed dat met een prachtige flash presentatie op basis van het UNDP rapport Human Development Trends 2005 die je hieronder af kunt spelen. De manier waarop hij de presentatie deed is prachtig te zien op de video hieronder. Daarnaast vond ik een video met een interview met hem. Op de website van Gapminder kun je alle informatie vinden.
Je kunt de presentatie ook vinden op de speciale Gapminder Google pagina.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This