Select Page

Le Web3: announcement BloggersForaBetterWorld

Ondanks de blogstorm met verontwaardiging die is opgestoken is het goed om de andere kant eens te lezen. Daarom deze posting, waarom het nu juist goed was dat Loic al die onaangekondigde sprekers liet komen.
Ook vind ik het goed om te melden dat op het eind er toch nog een belangrijke aankondiging was die heel veel mensen gemist hebben. Er komt een open beweging die zich Bloggers For A Better World gaat noemen en die door Yossi Vardi gepresenteerd werd. Het is de bedoeling dat bloggers die mee wille doen aan deze beweging zich committen aan het schrijven van een posting vanuit en over ‘social responsibility’. Daarnaast plaats die blogger dan een button en link. Loic steunt dit of liever heeft het mt Yossi bedacht. Ook David Sifry van Technorati doet mee door er speciale tags e.d. voor te maken.
Met deze beweging en de postings kunnen we als bloggers verschil maken. Shimon Peres ondersteunt het ook van harte en zal er internationaal gezien aandacht voor vragen bij andere leiders. In dat licht gezien is de media aandacht van vandaag dus niet zo slecht. Maar de aanpak vandaag was verre van handig.
Ik ga dit initiatief eens goed bekijken, want ik schrijf vaak over dergelijke onderwerpen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Fred Zelders

  Eh … de zin en het doel van een BloggersForaBetterWorld beweging is mij nog niet helemaal helder.
  Hopelijk kan jij me (als je er zelf uit bent) uit de brand helpen. Ik hou je blog in de gaten.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Klopt Fred. Het is ook een aankondiging dat zoiets er gaat komen. Ik zie het in het licht van de speech van Peres. Als er veel mensen zijn die over positieve zaken schrijven en zaken die er echt toe doen om een betere wereld te krijgen dan zal dat een stroom op gang kunnen brengen van optimisme, betrokkenheid en het nemen van verantwoordelijkheid. Dit kunnen we niet (meer) verlangen van gevestigde instituties zoals regeringen e.d. maar die moeten van onszelf komen. Bloggers kunnen zelf kiezen of ze aan bij willen dragen. Dat is hun eigen verantwoordelijkheid.
  De doel is dus verdere bewustwording van verantwoordelijkheden stel ik me zo voor.
  De zin is natuurlijk A Better World.
  Maar we wachten de initiatieven even af.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This