Select Page

Forrester experimenteert met podcasts

Via de weblog van Charlene Li (VP van Forrester) zie ik dat Forrester aan het experimenteren is met podcasts. Of in ieder geval met mp3’s. Er is nog geen webfeed en ze meldt in een reactie dat het nog niet vast staat of ze er mee door gaan. Ik hoop het wel, want als zo’n respectabel bedrijf als Forrester dat doet dan geeft dat een positief signaal af. Hieronder het lijstje van de podcasts. Je kunt ze downloaden op de Forrester pagina of bij Charlene.

Humanizing the Digital Experience
Social Computing
Word of Mouth Marketing
Reinventing the Marketing Organization
The Changing Interactive Marketing Organization
Tapping The Power Of Consumer-Generate Media
Mobile Marketing

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

 1. Fred Zelders

  Er is geen feed, maar ze beginnen elke aflevering wel met “Welcome to the Forrester Research podcast”.
  Ze kunnen haast niet meer terug 🙂
  Op Marketingfacts loopt bij de post van 15/12 over de Forrester Podcasts inmiddels een leuke ‘discussie’ over luisteren naar podcasts. Een jaartje geleden was het nog niet zo duidelijk, maar nu is podcasting ook bij de MarketingFacts community schoorvoetend voet aan de grond aan het krijgen.
  Ik wist het wel … 🙂

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This