Select Page

Weblogs: Uitdaging voor Corporate Nederland?

Seminar ANP Pers Support
Dat is een interessante titel van een seminar vind je niet. Ik ga er dan ook naar toe. We kregen bij Tulip Computers namelijk een uitnodiging van ANP Pers Support voor dit seminar op 28 november a.s. ANP kondigt het seminar zo aan in hun folder:

“De duim omhoog of omlaag, burgers zien internet meer en meer als een arena waar ze reputaties kunnen maken of breken. Over thema’s, hobby’s en hypes geven ze hun ongezouten oordeel. De gevolgen zijn soms verstrekkend, ook voor (gerespecteerde)bedrijven, organisaties en andere autoriteiten.”

Poll
De deelnemers kunnen een korte poll invullen. Ik heb dat net gedaan. De vragen gingen over of je bekend met webloggen en hoe je de importantie daarvan inschat.

De sprekers
– Remco Plettenberg, Consultant bij PR-Adviesbureau Porter Novelli (weblog Buzzmarketing)
– Frank Janssen, weblog Frankwatching.com
– Jort Possel, weblog Accenture
– Ronald van der Aart, UPC

Het programma
– Remco Plettenberg, consultant bij Porter Novelli, gaat in op de antwoorden van de poll in zijn presentatie. Hij deed eerder dit jaar uitgebreid onderzoek naar ’blogging’ en de wijze waarop bedrijven daar mee omgaan. De middag geeft verder tips hoe u van de (blog)nood een deugd kunt maken.
– Frank Janssen (Frankwatching) en Jort Possel (Accenture) gaan hun ervaringen delen.
– Ronald van der Aart (UPC) vertelt hoe zijn team dagelijks weblogs afspeurt om verkeerde beeldvorming direct te corrigeren.

Indien toegestaan zal ik verslag doen van dit korte seminar.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Uitgenodigd bij Chris Anderson

    Ha dat is mooi! Ik ben uitgenodigd (als pers) op het Marketing3 congres op 29 november a.s. Prachtig! Kan ik Chris Anderson’s (hoofdredacteur Wired) uitleg over The Long Tail horen. Dit is de introductietekst van het congres over zijn presentatie …

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This