Select Page

Weblogs: Uitdaging voor Corporate Nederland?

Seminar ANP Pers Support
Dat is een interessante titel van een seminar vind je niet. Ik ga er dan ook naar toe. We kregen bij Tulip Computers namelijk een uitnodiging van ANP Pers Support voor dit seminar op 28 november a.s. ANP kondigt het seminar zo aan in hun folder:

“De duim omhoog of omlaag, burgers zien internet meer en meer als een arena waar ze reputaties kunnen maken of breken. Over thema’s, hobby’s en hypes geven ze hun ongezouten oordeel. De gevolgen zijn soms verstrekkend, ook voor (gerespecteerde)bedrijven, organisaties en andere autoriteiten.”

Poll
De deelnemers kunnen een korte poll invullen. Ik heb dat net gedaan. De vragen gingen over of je bekend met webloggen en hoe je de importantie daarvan inschat.

De sprekers
– Remco Plettenberg, Consultant bij PR-Adviesbureau Porter Novelli (weblog Buzzmarketing)
– Frank Janssen, weblog Frankwatching.com
– Jort Possel, weblog Accenture
– Ronald van der Aart, UPC

Het programma
– Remco Plettenberg, consultant bij Porter Novelli, gaat in op de antwoorden van de poll in zijn presentatie. Hij deed eerder dit jaar uitgebreid onderzoek naar ’blogging’ en de wijze waarop bedrijven daar mee omgaan. De middag geeft verder tips hoe u van de (blog)nood een deugd kunt maken.
– Frank Janssen (Frankwatching) en Jort Possel (Accenture) gaan hun ervaringen delen.
– Ronald van der Aart (UPC) vertelt hoe zijn team dagelijks weblogs afspeurt om verkeerde beeldvorming direct te corrigeren.

Indien toegestaan zal ik verslag doen van dit korte seminar.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Uitgenodigd bij Chris Anderson

    Ha dat is mooi! Ik ben uitgenodigd (als pers) op het Marketing3 congres op 29 november a.s. Prachtig! Kan ik Chris Anderson’s (hoofdredacteur Wired) uitleg over The Long Tail horen. Dit is de introductietekst van het congres over zijn presentatie …

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This